۳ ایده برای راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه اولیه

3 ایده برای راه‌ اندازی کسب و کار بدون سرمایه اولیه
قاعدتاً راه اندازی یک کسب و کار نیاز به سرمایه دارد؛ اما آیا ممکن است که بدون هیچ سرمایه‌ای کسب و کاری راه اندازی کنیم که پربازده باشد؟ پاسخ این سؤال مثبت است؛ در این مقاله 3 ایده را برای شروع بیزینس بدون سرمایه مطرح و بررسی میکنیم.

نکته خیلی مهمی که قبل از مطالعه این مقاله باید بدانید!

هر چیزی ابتدا در ذهن ما و سپس در دنیای بیرونی به وقوع میپیوندد. تا زمانی که باور نداشته باشیم میتوانیم یک کاری را انجام دهیم، تلاش جدی نیز برای انجام آن نخواهیم کرد؛ چرا که آن را غیرممکن میدانیم. از آنجایی که ذهن انسان، ماشین اثبات باورهای اوست، بسیار مهم است که در ابتدای کار باورهای منفی و اشتباهی که متأسفانه در کشور ما بیشتر از همه جا رایج است را شناسایی و برطرف کنیم. ویس زیر را بشنوید :

ایده اول : راه واسطه

زمانی که میخواهید کسب و کاری را استارت بزنید که به سرمایه نیاز دارد و سرمایه ندارید، موقتاً مسیری واسطه را انتخاب کنید تا بتوانید سرمایه جمع‌آوری کنید؛ این مسیر واسطه میتواند کارمندی یا راه‌اندازی کسب و کار دیگری که به سرمایه نیاز ندارد باشد که ما کارمندی را توصیه میکنیم.

زمانی که به کار کارمندی مشغول میشوید، علاوه بر سرمایه مالی که به دست می‌آورید، تجربه نیز کسب خواهید کرد. علاوه بر آن دایره ارتباطیتان در آن حرفه و بازار مرتبط نیز گسترش میابد. پس بهتر است در کسب و کاری به کارمندی مشغول شوید که قصد دارید همان کسب و کار را برای خودتان راه اندازی کنید.

البته این ایده برای جامعه‌ی تورم‌محوری مثل ایران کمی ایده‌آل‌گرایانه است، چرا که جمع‌آوری سرمایه‌ی مورد نیاز برای شروع کسب و کار شاید از طریق کارمندی کار ممکن و ساده‌ای نباشد؛ اما باید توجه کنید که برخی از کسب و کارها برای شروع به سرمایه چندان زیادی نیاز ندارند، پس برای ورود به این کسب و کارها میتوانید مسیر واسطه را امتحان کنید.

ایده دوم : فریلنسری

اگر تخصصی دارید، فریلنسری گزینه بسیار مناسبی برای شماست. شما میتوانید با گرفتن پروژه از کسب و کارها، شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف درآمدزایی کنید و علاوه بر آن، مهارت، تجربه و دانش بیزینسی خودتان را ارتقا دهید.

این ایده را میتوانید به 2 طریق به کار بگیرید : اول آنکه از آن به عنوان یک مسیر واسطه برای درآمدزایی و رسیدن به سرمایه لازم که نیاز دارید کمک بگیرید و دوم آنکه میتوانید با کار روی برند شخصی خودتان و گسترش آن، تیم‌سازی کرده و آرام آرام آن را به کسب و کار خودتان تبدیل کنید.

ایده سوم : کسب‌وکار خدماتی و آموزش

این 2 نوع کسب و کار یعنی آموزشی و خدماتی، نیاز به سرمایه چندانی برای شروع ندارند و با وجود اینترنت شما میتوانید در صورتی که تخصصی دارید، شروع به ارائه خدمات در آن تخصص کرده و یا آن را آموزش دهید. بسته به تخصصتان، ابزار لازم برای کسب و کار خدماتی متفاوت خواهد بود اما کار برای شروع کسب و کار آموزشی بسیار ساده‌تر خواهد بود؛ شما فقط به اینترنت و گوشی موبایل نیاز دارید که همین الآن این دو را در اختیار دارید!

چطور کسب‌وکاری که راه‌اندازی کرده‌ایم را به اوج برسانیم؟

پس از آنکه یکی از ایده‌های 3 گانه‌ای که پیشنهاد کردیم را استفاده کردید و کسب و کارتان شروع به کار کرد، حال با توجه به امکانات و نوع کسب و کارتان، باید تلاش کنید که آن را به صورت مداوم و پی در پی رشد دهید تا به نقطه‌ای برسد که پربازده شود.

توصیه میکنم همین الآن مقاله “4 راهکار برای رشد انفجاری کسب‌وکار” را مطالعه کنید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
چطور دغدغه مشتری را برطرف کنیم؟

رفع دغدغه‌های مشتریان | چطور دغدغه مشتریان را برطرف کنیم؟

آنچه در این پست میخوانید مشتری شما دقیقاً کیست؟ چطور با دغدغه مشتریان آشنا شویم؟ ۱. مشکلات ۲. اشتباهات ۳….

بیشتر بخوانید
چطور مشتری وفادار و متعهد ایجاد کنیم؟

چطور مشتری وفادار و متعهد ایجاد کنیم؟

آنچه در این پست میخوانید کسب و کار یعنی چه؟ چطور مشتری وفادار ایجاد کنیم؟ ۱. محصول یا خدمات ارزشمند…

بیشتر بخوانید
بهترین ایده های راه اندازی کسب و کار برای خانم ها

بهترین ایده های کسب و کار برای خانم ها | ۸ ایده پولساز

آنچه در این پست میخوانید ۸ ایده پولساز کسب‌وکار برای خانم‌ها ۱. کسب‌وکارهای حوزه آموزشی ۲. مشاوره و کوچینگ ۳….

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار کاربر کاربر مهمان رضا ۹ مرداد ۱۴۰۳

عالی بود

احسان خودسیانی ۹ مرداد ۱۴۰۳

ممنون از نظر شما